Waarom een professionele kapper de juiste keuze is

Geplaatst op 13-03-2023

Categorie: Lifestyle

Bent u op zoek naar een professionele kapper Prinsenbeek die is gespecialiseerd in alle verschillende kappersdiensten? Dan bent u bij BY ESSYL aan het juiste adres! Bij kapsalon BY ESSYL bent u verzekerd van de beste kniptechnieken, de laatste trends en aansluitende professionele kappersdiensten zoals krullenkapsels of hairextensions laten zetten.

Waar moet een goede kapper aan voldoen?

Een goede kapper moet verschillende kwaliteiten hebben om klanten een optimale klantervaring te bieden. Hieronder enkele belangrijke punten waar een professionele kapper aan moet voldoen:

Professionele kwalificaties en ervaring

Een goede kapper moet een erkende opleiding hebben gevolgd en de nodige ervaring hebben om verschillende haartypes en kapsels aan te kunnen.

Kennis van de laatste trends en technieken

Een goede kapper moet op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends en stylingtechnieken en in staat zijn om klanten te adviseren over de beste kapsels voor hun gezichtsvorm en haartype.

Communicatieve vaardigheden

Een goede kapper moet in staat zijn om goed te luisteren naar de wensen van de klant en hierop te reageren met gepast advies en suggesties.

Hygiëne en netheid

Een goede kapper moet een schone en hygiënische werkomgeving bieden en alle gereedschappen en apparatuur regelmatig schoonmaken en desinfecteren.

Optimale klantenservice

Een goede kapper moet een vriendelijke en professionele houding hebben en klanten op een respectvolle manier behandelen. Ze moeten ook in staat zijn om klachten en problemen op een effectieve en beleefde manier op te lossen.

Creativiteit

Een goede kapper moet in staat zijn om creatieve oplossingen te vinden voor de verschillende kappersbehoeften van klanten en in staat zijn om unieke en persoonlijke kapsels te creëren.

Waarom is het slim om voor een professionele en ervaren kapper te kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om voor een professionele kapper te kiezen. Hieronder vind je de belangrijkste redenen waarom het slim is om te kiezen voor een ervaren en professionele kapper in plaats van een willekeurige kapper om de hoek.

Professionele expertise

Professionele kappers hebben de kennis, training en ervaring om verschillende haartypes en kapsels aan te kunnen. Ze weten hoe ze het beste kunnen omgaan met verschillende haartexturen en gezichtsvormen, en kunnen klanten helpen bij het kiezen van een kapsel dat het beste bij hen past.

Kwaliteitsproducten

Professionele kappers gebruiken hoogwaardige producten en apparatuur die niet altijd beschikbaar zijn voor consumenten. Deze producten zijn ontworpen om het haar te beschermen en te verbeteren, en kunnen leiden tot een betere en langer houdende styling.

Hygiëne en veiligheid

Professionele kappers moeten zich houden aan strikte hygiëne- en veiligheidsnormen. Ze zorgen ervoor dat alle gereedschappen en apparatuur worden gereinigd en gedesinfecteerd tussen klanten om het risico op infecties en ziekten te minimaliseren.

Klantenservice

Professionele kappers bieden over het algemeen een hoog niveau van klantenservice en zijn in staat om klanten te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van het juiste kapsel. Ze zijn meestal goed op de hoogte van de nieuwste trends en kunnen klanten helpen bij het verkrijgen van een stijl die hen bevalt.

Garantie en verzekering

Professionele kapsalons bieden vaak garanties op hun diensten en producten en hebben meestal een verzekering voor het geval er iets misgaat tijdens een behandeling. Dit geeft klanten gemoedsrust en zekerheid over de kwaliteit van de dienstverlening.

Wat zijn de kapperstrends voor 2023?

Ieder jaar verschillen de kapperstrends weer ten opzichte van het jaar ervoor. Niet alleen qua model, maar ook qua kleur of styling. Wanneer we kijken naar de kapperstrends die in de laatste tijd populair zijn en waarmee je dit jaar zeker voor de dag kunt komen zit je me de volgende trends helemaal safe.

Natuurlijke textuur en beweging

Er is een groeiende trend naar natuurlijke textuur en beweging in het haar, waarbij kappers zich richten op het verbeteren van de natuurlijke textuur van het haar in plaats van het glad te maken of te krullen.

Gelaagde kapsels

Gelaagde kapsels blijven populair, vooral als het gaat om lang haar. Ze helpen om dimensie en beweging aan het haar te geven en zijn geschikt voor verschillende gezichtsvormen.

Kleurcontrasten

Er is steeds meer vraag naar kapsels met kleurcontrasten, zoals balayage of ombre, waarbij verschillende tinten in het haar worden gemengd voor een natuurlijke en subtiele look.

Retro kapsels

Retro kapsels uit de jaren '70 en '80 zijn terug van weggeweest, zoals de shag, feathered layers en mullets.

Korte kapsels

Korte kapsels zijn weer in de mode, van pixie cuts tot bob kapsels. Er is een trend naar eenvoudige, klassieke korte kapsels met weinig onderhoud.

BY ESSYL is dé nummer 1 kapper in de regio Breda en Prinsenbeek

Zoekt u een professionele kapsalon die op de hoogte is van de laatste trends, maar ook in staat is om de mooiste traditionele kapsels te knippen of te zorgen voor de mooiste visagie voor die ene speciale gelegenheid of speciale dag?

Dan bent u bij BY ESSYL aan het juiste adres! Benieuwd naar onze salon? Bekijk de website van BY ESSYL voor de beste regionale kapper Breda uit Prinsenbeek.